Cultuur

Nachtselectie

Nachtbrakers Selecteert.

Ga helemaal lekker je weekend in, of steun een goed doel!

 

Leidsetuin

Vanaf vanavond kan je bij de Stadsschouwburg op het Leidseplein terecht voor de Leidsetuin-avonden. De chillste vrijmibolocatie van Amsterdam.

 

Waar?: Ajaxbalkon, Stadsschouwburg (Leidseplein)

The Wild

Al voorbij zien komen op onze Insta-stories? In de W139 is er een superleipe achtbaan te zien. Onze eigen beeldredacteur/allround hero Sander Puhl heeft hier aan meegewerkt. 

 

Waar?:  W139, Warmoesstraat 139.

 

Arty Party!

Op 4 augustus organiseert Melkweg Expo de Arty Party. Een evenement om de volgende generatie talentvolle kunstenaars uit het hele land aan het woord te laten. Nachtbrakers heeft gedeeltelijk de scouting op zich genomen, dus dan weet je dat het goed zit.


Waar?: Melkweg

Ode aan een Amsterdammer
We zijn allemaal Amsterdammer, en als je het niet bent, wil je het worden. In Het Scheepvaartmuseum is een gratis toegankelijke ode aan Amsterdamse helden en heldinnen te zien.

 

Waar?: Het Scheepvaartmuseum

 

 

Nachtbrakers

Zoals jullie gemerkt hebben zijn we bezig met een crowdfundingcampagne! In plaats van dat je dit weekend te diep in het glaasje kijkt en spijt krijgt van je besslissing om je halve dag aan de avond ervoor te geven. Voor hetzelfde bedrag als twee bier en een döner help je ons al enorm uit de brand!

 

 

Beeld: De Fotomeisjes

 

Lees verder binnen de categorie "Cultuur "